| Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? | |
|
+5krissi27 rotiplix Lind1100 Rotineiu Raheelika 9 posters |
Autor | Teade |
---|
Raheelika Kohanen!
Postituste arv : 54 Join date : 19/03/2008 Asukoht : Vändra
| Pealkiri: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Kolm Märts 19, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Rotineiu Pea-administraator
Postituste arv : 119 Join date : 14/03/2008 Age : 31 Asukoht : rakvere
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Nelj Märts 20, 2008 12:38 pm | |
| Mina ei pea eriti meisterdamisega vaeva nägema. Minu rottidele meeldivad pappkarbid ja köied. Kiiged ka. Seega olen kudunud kiige ja igasugu maju ja torusid papist teinud. Eile ka punusin neile kaks suurt köit ja pisikese padja mis on puuris diivani moodi :) | |
|
| |
Lind1100 Kohanen!
Postituste arv : 20 Join date : 17/03/2008 Asukoht : Tallinna lähedal
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Nelj Märts 20, 2008 7:00 pm | |
| Mina avastasin jälle et pringles´i karpidest saab väga häid torusid kui kaks kokku panna. Lisaks olen teinud kiikesid ja mütsitaolisi pesasid. Lisaks olen teinud pappkarpidest mitmeosalisi "kortereid", iseasi kui kaua need vastu peavad. | |
|
| |
rotiplix Moderaator
Postituste arv : 101 Join date : 04/08/2008
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Nelj Aug 07, 2008 10:32 pm | |
| Ma tegin kingakarbist maja. Tegin lahti-kinni käiva ukse ja akna. Tegin ka uksekella, maja numbri jmt.... Kikule meeldis, aga ta näris selle õige pea puruks. | |
|
| |
krissi27 Kohanen!
Postituste arv : 12 Join date : 30/09/2008 Age : 37 Asukoht : Hetkel Turku, Soome
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Teis Sept 30, 2008 10:31 pm | |
| kuidas teie rottidele need kiiged meeldivad? ma mötlesin, et peaks Herttale ka ühe muretsema:).. | |
|
| |
Rotineiu Pea-administraator
Postituste arv : 119 Join date : 14/03/2008 Age : 31 Asukoht : rakvere
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Teis Okt 07, 2008 3:43 pm | |
| Minu rottidele meeldivad need kiiged väga. Tavaliselt on mul kootud kiiged ja eriti talvel on kootud kiiged head ja soojad. Vahest panen ka tavalisi väikeseid rätikuid neile kiigeteks. Kinnituseks kasutan haaknõelu. Igatahes kõiki keda mina tunnen rotiinimestest on ka neil puuris üks või isegi kaks kiike. | |
|
| |
rotiplix Moderaator
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Reede Juul 24, 2009 6:46 pm | |
| Ma leidsin tänu oma vanaemale väga hea kiige variandi. Ta nimelt leidis vanad tooli katted, igas nurgas on ju kaks nööri ja materjal ka hea pehme. Lisaks on neil kaks kihti!!! Kui üks läbi näritud hoiab teine veel mõnda aega üleval :aaah: - siit pildilt on puuris seda veidi näha kah... | |
|
| |
rotitüdruk Kohanen!
Postituste arv : 12 Join date : 28/05/2009
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Nelj Aug 06, 2009 10:43 am | |
| Täiega lahe roti elamis paik.Mul veel rotti ei ole,aga ma loodan et varsti saan ja ma olen mõndasid kiikesid heegeldanud ja õmmelnud. :125: | |
|
| |
ArmasRott Kohanen!
Postituste arv : 15 Join date : 10/09/2009 Age : 32 Asukoht : Lääne-Virumaa, Rakke vald.
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Nelj Sept 10, 2009 7:27 pm | |
| Midagi erilist teinud ei ole. Olen puuri paar suurt oksa pannud ja ühele suurele karbile tegin kahele poole augud sisse. Seda nad nagu fännavad. | |
|
| |
rotiplix Moderaator
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Püh Sept 20, 2009 12:18 pm | |
| Punusin hiljuti oma rotadele (olen ma üldse öelnud, et nüüd mul neild 2) köisi. Reesi veidi pelgab, aga pisike Roxy sibab muudkui mööda köisi. Nüüd ongi need puuris ühed peamised liikumis rajad.' | |
|
| |
ratcat Kohanen!
Postituste arv : 1 Join date : 29/10/2009 Age : 30 Asukoht : tartu
| Pealkiri: kiik Nelj Okt 29, 2009 1:28 pm | |
| ma tegin oma rotule riidest kiige mille riputasin lakke nelja traadiga.Rotul pole sellest aga sooja ega külma ,ning see on tal lihtsalt ees!! Lol | |
|
| |
SuurLoomaHull NB! Varas
Postituste arv : 44 Join date : 17/03/2011
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? Laup Märts 26, 2011 7:53 pm | |
| Mina olen oma rottidele karbist maja teinud.Samuti oli mul ka kunagi karbist tehtud wc.Olen ka papptorusi pannud neile,puu oksi(neid närivad nad hea meelega),valmistanud kiigu pudelipõhjast ja sinna siis kinni õmmelnud pehmet riiet,pudeli keskosa olen välja lõikand ning ära värvind ja sain suurema toru ja ka pakse nööre pununud! Aga vahel ei pea mõned asjad kaua vastu nagu nt papptorud. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? | |
| |
|
| |
| Mida huvitavat olete teinud oma roti jaoks? | |
|