| Teie roti kartused? | |
|
+8Neiu lots ArmasRott Amelia Alo84 rotiplix lichtnichtstern Rotineiu 12 posters |
Autor | Teade |
---|
Rotineiu Pea-administraator
Postituste arv : 119 Join date : 14/03/2008 Age : 31 Asukoht : rakvere
| Pealkiri: Teie roti kartused? Teis Okt 28, 2008 7:21 pm | |
| Mida siis teie rotid kardavad?
Mina alustaks sellega, et minu üks arg rott kardab mind :P , aga me juba edeneme ja saame sõpradeks. Ja praegu mõeldes mul ei tulegi ette, et midagi veel kardetakse. Tolmuimejat meil ei karta. Koera ammugi mitte. Koera seljas lausa trunitakse.
Aga mis on teie rottide hirmud siis? | |
|
| |
lichtnichtstern Kohanen!
Postituste arv : 6 Join date : 14/01/2009
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Kolm Jan 14, 2009 5:15 pm | |
| Mu rotid kardavad kilekoti krõbinat,valju muusikat ja käte plaksutamist. | |
|
| |
rotiplix Moderaator
Postituste arv : 101 Join date : 04/08/2008
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Kolm Märts 25, 2009 9:33 pm | |
| Äkilised liigutused ja lärm talle ei meeldi. Ebakindlatset pindedest hoiab ka eemale...
Viimati muutis seda rotiplix (Reede Juul 24, 2009 6:29 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Alo84 Kohanen!
Postituste arv : 8 Join date : 25/01/2009
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Teis Apr 28, 2009 12:57 am | |
| enda pelgamise koha pealt niipalju, et minu rottidel oleneb kellaajast. Teatud ajal põgenevad nad kuhu iganes, et neid kätte ei saaks, aga samas hommikuti ei lase mul magada - ronivad voodisse ja hakkavad kiusama. Üldiselt veel ükski äkilisem liigutus neile ei meeldi ja lageda taeva all ka ei meeldi olla. | |
|
| |
Amelia Kohanen!
Postituste arv : 20 Join date : 25/04/2009 Age : 28 Asukoht : Nõmme
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Teis Apr 28, 2009 1:05 am | |
| Vesi ei meeldi neile. Väga ebasobiv kartus minu jaoks. :/ Väikeses koguses pole hullu aga kui neid vannitada on vaja, siis on igavene jändamine. | |
|
| |
ArmasRott Kohanen!
Postituste arv : 15 Join date : 10/09/2009 Age : 32 Asukoht : Lääne-Virumaa, Rakke vald.
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Nelj Sept 10, 2009 7:31 pm | |
| Igasuguseid asju kardavad, mis liiga suurt kisa teevad. | |
|
| |
lots Kohanen!
Postituste arv : 27 Join date : 26/12/2010
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Esm Jan 24, 2011 4:05 pm | |
| mul oli nii, et ma lasin ta natukeseks ajaks majja lahti tean et ei tohi nii . igagatahes ta hakkas hullult kartma kui ma tahtsin teda ühest kohast välja võtta kuhu ta oli pugenud . ja muidugi kardab ta ka vett ,pisut vett ei tee midagi aga kui vanni pessu läheb siis on küll nutt kurgus | |
|
| |
Neiu Kohanen!
Postituste arv : 3 Join date : 09/03/2011
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Nelj Märts 10, 2011 2:43 pm | |
| Minu eelmised rotid ei kartnud eriti midagi, vähemalt ei mäleta küll. Jooksid kodus ringi, õues käies olid ilusti varukas või juuste all, rohu sees jooksid ilusti. :) Aga praegu rott (u 4 nädalane, sain ta üleeile) kardab mind ja kõike vist. Ei mäleta kahjuks enam, kuidas eelmisi rotte "kodustasime" ka. Olen lasknud tal rahulikult puuris olla need 2 päeva, et harjuda, aga võib-olla peaks just sülle võtma ja harjutama teda endaga? Rotti poest koju transportides sain ikka korralikult roti käest hammustada ka, nii et veri jooksis. | |
|
| |
Angoora Pea-administraator
Postituste arv : 47 Join date : 28/12/2010 Age : 26 Asukoht : Keila kandis
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Püh Märts 13, 2011 10:15 pm | |
| Minu kogemused ütlevad et anna aega. Sa ei tohi välja näidata oma hirmu kuna loomad tajuvad seda ja kui ta teab et sa kardad teda siis ta hammustab juba lootuses et sa siis paned ta käest ära ja jätad ta rahule. Vahebeal aitab ka läbi võre rääkimine. Pead ise rahulik ja kanatlik olema . | |
|
| |
rotikene Kohanen!
Postituste arv : 3 Join date : 12/11/2011
| |
| |
black rat125 Kohanen!
Postituste arv : 8 Join date : 30/12/2011
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Laup Dets 31, 2011 2:24 pm | |
| mu rott kardab vannis käiku,kohe kui ta vette panen jookseb minu peale ja hoiab kinni | |
|
| |
kkooli Kohanen!
Postituste arv : 4 Join date : 15/01/2014
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? Nelj Jan 16, 2014 1:22 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Teie roti kartused? | |
| |
|