Pealkiri: Rotiplixi rotid. Kolm Juul 08, 2009 1:42 pm
Kirjutan siis ka veidi oma rotist...
Minu rotukese nimi on Reesi, mille panin ma tegelikult täitsa lampi. Mõtlesin enne saamist välja väga palju nimesid, aga ükski neist ei sobinud ja järgmisel päeval peale roti ostmist koolis ütles üks klassiõde "aga pane ta nimeks Reesi." Mõeldud-tehtud. Hüüdnimesid on tal aga väga palju.. Loetlen mõned: Piiga, Preili, Tibu, Pissirott, Nuustik, Tsiki.... Sünniaega ma tal ei tea, aga ostes oli ta 2-3 kuune, minu juurde saabus ta 22.03.2009. Lemmik toiduks on tal kassi konservid ja lemmik maiuseks maisihelbed. Kõigist pättustest, mida rotiplikad ikka teevad, on tema lemmik kiige rüvetamine (nii hammaste, kui ka pissiga) ja ega maiuste näppamine ka alla ei jää. Ma ei pahanda temaga eriti, sest kui vaja suudab ta ka kannatlikult mõnd trikki teha ja maiust ooata. :angel: Välimusest niipalju, et ta on halli triibuga valge rott, kelle markeeringuks kaputsiin. Omapärane on ta välimuses see, et tal on turjapeal hele kolmnurk (teen millalgi pildi) ja üle selja jooksev triip kaldub pisut paremale.
Mõned pildid: praegu väiksena
ja videosi ka:
Praegu elab Reesi kahjuks üksi, aga kuna mul sünna tulemas on väike lootus, et peale pikka ema moosimist saaks talle sõbra ka :)
Viimati muutis seda rotiplix (Püh Sept 27, 2009 1:44 pm). Kokku muudetud 4 korda
Nüüd on meil kodus ka teine rotike. Tumehall rex karvaga Berkshire nimega Roxanne, lühidalt Roxy (Roksi). Ta on üllatavalt julge ja sõbralik, Reesiga saavad ka hästi läbi. :)
Danere Kohanen!
Postituste arv : 3 Join date : 24/08/2009 Age : 41 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Rotiplixi rotid. Kolm Okt 14, 2009 1:03 pm
Viimane pilt on küll eriti hästi välja tulnud :clap: :125: !
Janne Kohanen!
Postituste arv : 2 Join date : 14/11/2009
Pealkiri: Re: Rotiplixi rotid. Laup Nov 14, 2009 7:48 pm
Sul on vahvad rottid! Pildid kah nunnud!
rotiplix Moderaator
Postituste arv : 101 Join date : 04/08/2008
Pealkiri: Re: Rotiplixi rotid. Püh Dets 20, 2009 4:17 pm
Nüüd on meil ka kodulehekülg, kus saate me tegemistel käppa peal hoida: rotad.webs.com
Rotineiu Pea-administraator
Postituste arv : 119 Join date : 14/03/2008 Age : 31 Asukoht : rakvere